Nieuwsberichten

Annulatie clubetentje 6 juli     (2019-06-02)

Totnutoe hebben we nog geen bevestigingen ontvangen voor ons gepland etentje :-( Wél hebben we op onze 2 laatste speeldagen van enkele mensen vernomen dat ze niet kunnen komen. Daarom hebben we beslist om het etentje alsnog uit te stellen en een nieuwe datum in september vast te leggen. Hopelijk past die datum beter. Jullie lezen er meer over in 1 van de volgende nieuwsberichten.    ( lees meer ...)

Event 6 juli - Speelmoment op 30 mei     (2019-05-24)

Event 6 juli

We wilden jullie niet langer in spanning houden, vandaar dat we nu al de volledige sluier oplichten ;-)    ( lees meer ...)

Datum vrijhouden: 6 juli 2019     (2019-05-15)

We plannen een klein event voor onze trouwe leden, maar gaan nog niet exact zeggen wat.    ( lees meer ...)

foto

Wie is DoubleTrouble ?

Double Trouble is de naam van de badmintonploeg van Volvo Group Belgium in Oostakker. Naar aanleiding van de sportdag in oktober 2010 sloegen enkele werknemers de handen in elkaar en beslisten om een heuse badmintonclub op te richten. Op die manier konden de liefhebbers binnen Volvo op regelmatige basis een pluimpje slaan onder elkaar.

Het idee nam vorm aan en eind oktober werd gestart met een wekelijks speeluurtje. Aanvankelijk ging dit door in Lokeren, maar de locatie was niet ideaal, en in december werd er verhuisd naar Lochristi (sportclub Catalpa). Sedert 1 augustus 2014 werd een speelavond toegevoegd in S&R Rozebroeken te Sint-Amandsberg. En sedert augustus 2015 hebben we Catalpa verlaten en spelen nu op donderdag in sporthal Wolfput te Oostakker. Op beide locaties wordt er gespeeld tussen 18u00 en 20u00.

De club werd officieel erkend door Volvo op 1 januari 2011, waardoor we nu als volwaardige Volvo vriendenkringclub door het leven gaan.