Nieuwsberichten

Datum vrij houden: 19 september 2021     (2021-07-23)

In deze onzekere tijden gaan we jullie toch vragen om deze datum (zondag 19 september) proberen vrij te houden, ergens vanaf 's middags. Waarvoor gaan we nog niet verklappen, er moeten trouwens nog wat puntjes op de i gezet worden. We hopen alvast dat we er jullie, onze leden, een plezier mee gaan kunnen doen, al was het maar door nog eens gewoon gezellig samen te zijn.    ( lees meer ...)

Wie is DoubleTrouble ?

Double Trouble is de naam van de badmintonploeg van Volvo Group Belgium in Oostakker. Naar aanleiding van de sportdag in oktober 2010 sloegen enkele werknemers de handen in elkaar en beslisten om een heuse badmintonclub op te richten. Op die manier konden de liefhebbers binnen Volvo op regelmatige basis een pluimpje slaan onder elkaar.

Het idee nam vorm aan en eind oktober werd gestart met een wekelijks speeluurtje. Aanvankelijk ging dit door in Lokeren, maar de locatie was niet ideaal, en in december werd er verhuisd naar Lochristi (sportclub Catalpa). Sedert 1 augustus 2014 werd een speelavond toegevoegd in S&R Rozebroeken te Sint-Amandsberg. En sedert augustus 2015 hebben we Catalpa verlaten en spelen nu op donderdag in sporthal Wolfput te Oostakker. Dus op woensdag in LAGO Rozebroeken Gent, op donderdag in sporthal Wolfput te Oostakker. Op beide locaties wordt er gespeeld tussen 18u00 en 20u00.

De club werd officieel erkend door Volvo op 1 januari 2011, waardoor we nu als volwaardige Volvo vriendenkringclub door het leven gaan.