News item detail

DoubleTrouble doet mee met de Midzomernachtrun 2017   (2017-06-01)

Midzomernachtrun op zaterdag 24 juni in centrum Gent !

Om onze badmintonclub nog wat meer in de schijnwerpers te plaatsen, gaan we dit jaar met een aantal DoubleTrouble-bestuursleden meedoen aan deze loop. Graag nodigen we jullie uit om met ons mee te doen. Je hoeft de afstand niet te lopen, (snel)wandelen is ook al goed ;-) Het belangrijkste is dat we opvallen als club. Daarom willen we jullie vragen om, net als wij, in jullie badminton-outfit (of toch zeker je t-shirt) te komen !
Je mag ons ook altijd een seintje geven als je je inschrijft. Dan kunnen we eventueel met zijn allen ter plekke afspreken.

INFO

Ook dit jaar kan je kiezen uit drie afstanden: 5 km, 10 km of 15 km.

Starturen:
• 21u30 start 5 km
• 22u00 start 10 km en 15 km

INSCHRIJVEN

Volvo Groep Belgium is medesponsor van "Gent Loopt", daardoor kunnen alle Volvo-medewerkers gratis inschrijven. Je doet dit best vóór vrijdag 9 juni.
Gezinsleden van deelnemende werknemers kunnen op vertoon van hun betalingsbewijs de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald krijgen. Zij dienen zich wel zelf in te schrijven (via http://www.sport.be/midzomernachtrun/2017/nl/). Dat betalingsbewijs kan je vanaf maandag 25 juni binnenbrengen bij HR.

Lees zeker alle info in de laatste nieuwsbrieven (LogOn en TruckNieuws) en tevens de recentste editie van FitOpVolvo.

JOIN US !

Back to overview