Nieuwsbericht detail

Nieuw seizoen 2017-2018 is van start gegaan   (2017-08-04)

Het nieuwe seizoen is ondertussen terug begonnen, we kijken vooruit naar alweer een sportief badmintonjaar, met veel leuke momenten en weinig (liefst geen) blessures.

Dit wil ook zeggen dat het opnieuw tijd is om het lidmaatschap te hernieuwen. Althans, als je verder bij ons wil blijven spelen. Dat hopen we alvast van harte, met het ganse bestuur doen we daar in ieder geval elke week ons best voor.

Daarom herhalen we hierbij nog eens de verschillende tarieven van het lidgeld. Deze info vind je trouwens ook terug op de Praktisch-pagina van onze website.

  • Volvo-werknemer: 35 euro
  • Gezinslid van Volvo-werknemer: 40 euro
  • Niet-Volvo personen: 50 euro

Dit kan gestort worden op rekening BE35 7506 5821 0537 / BIC AXABBE22 op naam van Lindsay Peers. Mogen we vragen om dit voor eind augustus in orde te brengen.

Sedert vorig jaar is elk DT-lid ook aangesloten bij Badminton Vlaanderen. Hierdoor ben je altijd verzekerd voor sportongevallen tijdens onze speelavonden, maar ook op toernooien (bij ons en elders) en andere badminton-events.
Tevens kan je een tussenkomst krijgen van de mutualiteit. De aanvraagformulieren hiervoor vind je ook op onze website (Praktisch-pagina).

Tenslotte: ook dit seizoen bieden we weer de mogelijkheid om clubkledij aan te kopen. Dit is kwalitatief materiaal, en de t-shirts worden bedrukt met jouw naam.
Voor alle info log je in op myDT, en als alle nodige gegevens ingevuld zijn in je profiel, zie je het menu-item "Kledij bestellen" waarmee je alles te weten kan komen over de kledij en ook je bestelling door kan geven.

Je ziet, er is (bijna) geen excuus om niet bij ons te blijven spelen. Maak gerust ook nog een collega warm voor onze club en deze leuke sport; hoe meer zielen, hoe meer vreugd !

goldmember.png

Terug naar overzicht