Nieuwsbericht detail

DT recreantentoernooi 2017   (2017-08-04)

Dit jaar gaat ons recreantentoernooi door op zondag 1 oktober, en dit in sporthal Wolfput te Oostakker. De vorige editie werd bij alle deelnemers best gesmaakt, we hebben verschillende felicitaties gekregen, mede door onze ietwat unieke aanpak en de fotoshoot :-)

Heb je zin om deel te nemen ? Misschien zou je wel willen, maar durf je niet ? Niet twijfelen, gewoon doen ! Een toernooi is een leuke manier om 's tegen onbekende spelers van andere clubs je skills te testen. Ook al ben je nog niet heel lang bezig, vind je jezelf nog 'n echte beginner, of denk je dat je er niks van gaat bakken: proberen kan geen kwaad. Je kan kiezen uit de categorieën Beginner, Matig of Goed. Spreek gerust iemand van het bestuur aan als je met vragen zit.

Daarnaast zoeken we ook nog enkele vrijwilligers om mee te helpen op de dag zelf. Dit jaar wordt er zowel 's morgens als 's middags gespeeld, en voorzien we bovendien drank en de nodige versnaperingen. Dat kunnen we niet met de mensen van het bestuur alleen, daar hebben we nog wat extra handen voor nodig. Dus als je ons hier graag wil bij helpen, contacteer iemand van het bestuur voor meer uitleg.

In welke hoedanigheid dan ook, we hopen van zoveel mogelijk leden (spelers + helpers) te mogen verwelkomen op 1 oktober !

Terug naar overzicht