Nieuwsbericht detail

Volvo-sportdag: deelname toernooien   (2018-05-18)

Op zaterdag 9 juni gaat de Volvo-sportdag opnieuw door. Hier stellen de Vriendenkring-sportclubs zich voor d.m.v. allerlei activiteiten. DoubleTrouble doet dit door 's morgens een Gemengd Dubbel-toernooi te organiseren, en 's middags eentje voor Heren Dubbel. Naast dat HD-toernooi kan er 's middags ook gewoon recreatief gespeeld worden door zij die het liever wat rustiger aan doen.
Normaal gezien is deze Volvo-sportdag, zoals de naam al zegt, enkel voor Volvo-medewerkers en hun familie. Zij moeten zich inschrijven via de Volvo-inschrijvingstool. Wij willen onze non-Volvo-leden echter ook de kans geven om aan beide toernooien deel te nemen.
Ben je dus geïnteresseerd om te spelen bij Gemengd Dubbel, Heren Dubbel of beiden en ben je geen Volvo-medewerker maar wél lid van DoubleTrouble ? Stuur dan snel 'n mailtje naar bestuur@doubletrouble.be en vermeld daarin waaraan je zou willen deelnemen, eventueel een partner (als je die al hebt), en indien nog geen partner gekend, vermeld dit dan ook in je mail en dan proberen wij je te koppelen aan een passende speler.

Wacht zeker niet te lang ! We sluiten de inschrijvingen af op 2 juni.

Terug naar overzicht