Nieuwsbericht detail

Seizoen 2018-2019 komt eraan !   (2018-06-22)

Beste badmintonvriendjes en -vriendinnetjes, het huidig seizoen zit er bijna op. Wij spelen uiteraard nog verder in de zomermaanden, maar verder zal het kalm zijn in badmintonland: geen recreantentoernooien meer, veel minder volk in de sportzalen, enz.

Tegelijkertijd wil dat ook zeggen dat het nieuwe seizoen eraan komt, en voor onze club begint dat op 1 augustus. Daarom willen we jullie er graag attent op maken om tijdig jullie abonnement te vernieuwen. Dit doe je het makkelijkst en best door het lidgeld voor het nieuwe seizoen te storten op onze rekening (BE35 7506 5821 0537 / BIC AXABBE22 op naam van Lindsay Peers). Het bedrag blijft exact hetzelfde als vorig jaar: 35€ voor Volvo-mensen, 40€ voor familieleden van Volvo-mensen, en 50€ voor externen. Hiervoor krijg je een heel jaar sport en plezier, op en naast het terrein :-)
We willen vragen om dit te doen vóór 1 september 2018. Enkel dan kunnen we garanderen dat je tijdig ingeschreven zal zijn bij Badminton Vlaanderen en op die manier ook verzekerd bent bij sportongevallen.

Hou zeker onze kalender goed in de gaten, want er zijn dit jaar weer wat verschuivingen in juli en augustus vanwege sluitingsdagen van Wolfput en andere onvoorziene omstandigheden. Schrijf je ook zeker tijdig in (liefst 1 dag op voorhand).

Tenslotte: maak van de gelegenheid gebruik om jullie gegevens in onze database te controleren en indien nodig bij te werken. Sommige zaken hebben we nl. nodig voor je inschrijving bij Badminton Vlaanderen.
Ter info: we hebben het hele gedoe rond GDPR wel degelijk gevolgd, en zijn nog bezig met een adequate privacy policy te bedenken om een Europese inval en complete shutdown van onze website te vermijden... Ondertussen kan iedereen die geen lid meer wenst te zijn en zijn abonnement wil stopzetten, ons hiervan verwittigen zodat we alle betreffende data kunnen verwijderen. Maar we hopen uiteraard dat iedereen lid blijft, en er nog veel andere mogen bijkomen.

Keep fit ! Play badminton !

Terug naar overzicht