Nieuwsbericht detail

Trainingsessies 2018   (2018-06-25)

Zoals een kleine 2 jaar geleden, willen we ook dit jaar weer een "echte" badmintontrainer inschakelen om het speelniveau van onze leden naar een hoger niveau te tillen.

Daarom willen we graag weten wie van jullie geïnteresseerd is om hieraan deel te nemen. We verwachten in dat geval wel een echt "commitment" van de ingeschrevenen: als je jezelf opgeeft om deel te nemen, wordt je verwacht om alle sessies bij te wonen. Het kan altijd wel 's gebeuren dat er iets onvoorziens gebeurt, maar als je op 5 sessies slechts 2 keer komt, dan klopt er iets niet.

We willen ons deze keer op de meer gevorderde spelers richten, zij die minstens al een jaar of meer spelen, misschien al 's meegedaan hebben aan 'n toernooi, maar bovenal beter willen worden op het plein. De beginners onder jullie hoeven niet te treuren, voor hen bekijken we de mogelijkheid om intern een soort basisopleiding te organiseren.

Momenteel bekijken we nog 'n aantal opties:

- Aantal lesuren => Badminton Vlaanderen geeft ons 5 lesuren cadeau, maar misschien gaan we de trainer 10 uren inschakelen en die 5 extra uren zelf financieren.

- Onderwerp => vorige keer was het iets meer technisch, deze keer denken we aan meer tactisch gerichte lessen, en dan vnl. voor dubbelspel, gezien deze spelvorm door de meeste van onze leden wordt toegepast.

- Datum/tijd => vorige keer vonden de sessies plaats tijdens onze normale speelmomenten, dit keer gaan we het misschien op een aparte dag en/of tijdstip doen. Hoedanook zullen de trainingen ergens in het najaar doorgaan.

Er ligt nog helemaal niks vast, vandaar dat we jullie nu al 's hierover inlichten. De belangrijkste vraag die we hebben, is: wie is hierin geïnteresseerd ?

Indien je het ziet zitten, geef ons dan 'n seintje via onze survey op https://goo.gl/forms/DqkwU5Iao7zZe3CN2

Terug naar overzicht