Nieuwsbericht detail

Speelmomenten juli   (2018-07-06)

Zoals een aantal onder jullie -jammer genoeg- gemerkt hebben afgelopen woensdag, waren er geen pleintjes voor onze club voorzien :-( Ondanks herhaaldelijke mails naar Stad Gent (Sportdienst) kon/wilde men ons niet bevestigen dat onze reservaties voor juli in Rozebroeken gewoon doorliepen. Wat dus niet het geval bleek te zijn. Nogmaals onze excuses aan allen die woensdag tevergeefs aanwezig waren. Hoewel, het was niet helemaal tevergeefs, een aantal personen hebben op het terras hun dorst gelest ;-)

We hebben direct een gesprek gehad met de manager van Lago Rozebroeken en met haar medewerking hebben we van Stad Gent nu toch nog enkele pleintjes kunnen verkrijgen op woensdagavond. Let op: het zijn afwijkende locaties en tijdstippen, je kan de extra info lezen die bij elke speelavond staat. Dus hopelijk zien we jullie alsnog op woensdagavond !
Behalve onze eigen speeldagen zijn er ook nog 4 avonden waarop de club van Sleidinge ons uitnodigt om 's bij hen langs te komen. Nog 3 dinsdagavonden kan er van 19u00 tot 21u00 gespeeld worden in sporthal Hoge Wal te Ertvelde voor een luttele bijdrage van 2€. Ook hiervoor kan je inschrijven op onze site.

Tenslotte: hou je zeker niet in om onze survey in te vullen i.v.m. de badmintontrainingen die we willen organiseren. Hoe meer info we van jullie krijgen, hoe beter we deze training kunnen afstemmen op jullie wensen. Ook beginnende spelers vragen we om dit te doen, want er kan eventueel ook een specifieke beginnerstraining ingericht worden. Ga dus zeker naar https://goo.gl/forms/Tnu2qqTehccN1Mlg1 en geef ons jouw feedback.

Terug naar overzicht