Nieuwsbericht detail

Toernooi Volvo Cars: wie gaat mee ?   (2019-03-28)

Zoals in een eerder verschenen nieuwtje al 's vermeld: een (recreanten)toernooi is een ideale manier om op heel korte tijd een pak spelervaring op te doen, en dit voor alle niveau's !

Op 5 mei organiseert Volvo Cars Belgium hun toernooi in sporthal Neptunus te Wondelgem (zie ook onze Kalender-pagina). Dit staat open voor spelers van alle niveau's (beginner, matig, matig/goed, goed, zeer goed (C2), sterk (C1)) in de disciplines Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel. Dus dachten wij, het bestuur om hier 's met een grote DoubleTrouble-delegatie naartoe te trekken en op die manier zoveel mogelijk leden de kans te geven om een keer tegen andere mensen te spelen dan telkens onze eigen leden. Onbekende spelers = nieuwe uitdagingen. En een toernooi is ook altijd wat extra stress, dus dat leer je dan ook wat beter te beheersen ;-)

Zie je het dus zitten om mee te doen, stuur ons 'n mailtje (bestuur@doubletrouble.be) met je naam, partner (indien gekend), discipline en niveau. Of nog makkelijker: schrijf je in op onze algemene inschrijfpagina. Meer info over discipline en niveau op de betrokken kalenderpagina. Voor deze ene keer verzamelen wij de inschrijvingen en geven dit door naar de organisator, dat hoef je dus deze keer niet zelf te doen.
Voor zij die (nog) geen partner hebben: wij helpen je mee om iemand te vinden, dus geef gerust je eigen gegevens al door, en vermeld dat je nog iemand zoekt.

We hopen/rekenen op een massale deelname, zodat iedereen in en rond Wondelgem zal weten wie BC DoubleTrouble is ! :-)

Terug naar overzicht