Nieuwsbericht detail

Herinnering: lidgeld seizoen 2019-2020   (2019-08-06)

We zijn inmiddels al augustus, wat wil zeggen dat het nieuwe seizoen van onze club terug begonnen is.

Je kon het reeds lezen in ons vorig nieuwsberichtje, bij deze willen we onze oproep herhalen om het lidgeld voor dit seizoen te betalen, en dit liefst voor 1 september. Tenminste, als je nog bij onze club wil blijven spelen, wat we natuurlijk van harte hopen !

Dit kan op onze rekening (BE35 7506 5821 0537 / BIC AXABBE22 op naam van Lindsay Peers). Het bedrag blijft exact hetzelfde als vorig jaar: 35€ voor Volvo-werknemers, 40€ voor familieleden van Volvo-werknemers en 50 € voor externen. Zoals we in het verleden al gedaan hebben, gaan we eventjes een stop zetten op het toelaten van externen (mensen die niks met Volvo te maken hebben) en ons terug meer focussen op onze initiële doelgroep, de Volvo-werknemers.

Tenslotte: het heeft wat bloed, zweet, tranen en redelijk wat mailtjes gevraagd, maar we zijn erin geslaagd om te kunnen blijven spelen gedurende augustus. Alsook de periode in september-oktober dat Wolfput nog gesloten blijft wegens verbouwingen. Daarvoor kunnen we van de sportdienst Gent terecht in Melopee aan Dok Zuid. Meer info vind je op onze Praktisch-pagina.

 

Terug naar overzicht