Nieuwsbericht detail

Deelname recreantentoernooien   (2019-11-15)

Hoe graag wil jij beter worden ? Je badmintongrenzen verleggen ? De beste speler worden die er (diep) vanbinnen in jou zit ?

Misschien ken je ondertussen je tegenstanders binnen onze club al zo goed dat je exact weet hoe ertegen te spelen (en winnen) ?

Dan is het misschien tijd voor een nieuwe uitdaging ! Enkele van onze club- en bestuursleden doen al regelmatig mee aan recreantentoernooien. Zoals de naam het zegt, is dit voor recreatieve spelers, en dit van allerlei niveau's, dus zowel beginners als gevorderden. Het is bovendien een heel goeie manier om beter te worden. Zo'n toernooi gaat meestal door op een zondag, heren en dames dubbel 's morgens, en gemengd dubbel 's middags. Dus i.p.v. elke zondag in die luie zetel te zitten, kan je werken aan je gezondheid en fitness-niveau, samen met andere clubleden.

Om jullie nog wat aan te moedigen, hebben we de mogelijkheid opnieuw ingevoerd om in te geven of je met een partner gaat deelnemen aan 1 van de toernooien die op onze site staan. Je vindt dit onder "kalendar" in ons menu. Geef je userID in, de naam van je partner, de discipline en het niveau waarin je meedoet. Op die manier worden andere spelers hopelijk gemotiveerd om ook eens deel te nemen.

Wens je meer info, of twijfel je nog of je het wel 'n goed idee vindt, spreek gerust iemand van het bestuur aan. Wij trekken je wel over de meet ! :-)

Terug naar overzicht