Nieuwsbericht detail

Oproep aan alle leden   (2016-04-25)

Wil je wel 's tegen andere, niet-DoubleTrouble spelers spelen, maar durf je nog niet meedoen aan een toernooi van een onbekende club ?

Wel, dit is je kans ! Doe mee aan ons eigen toernooi en doe een eerste ervaring op. Wie weet krijg je de smaak wel te pakken en ontwikkel je het nodige vertrouwen om vanaf dan tegen compleet onbekenden te spelen ;-)

Beginner, matig of goed: ongetwijfeld pas je in 1 van deze categorieën. Zorg er mee voor dat we in ons eigen toernooi goed vertegenwoordigd zijn. Er zijn trouwens leuke prijzen te winnen, ook al eindig je laatste in je groep. Stuur snel 'n mailtje naar bestuur(at)doubletrouble.be en schrijf je in !

Addendum: we organiseren een etentje na afloop van het toernooi, misschien overtuigt dat je wel om deel te nemen. Maar ook al heb je niet meegedaan, je bent zeker welkom op het etentje. Ook hiervoor kan je je inschrijven via onze inschrijftool. Als je iemand wenst mee te brengen, stuur dan best ook 'n mailtje naar eerder vermeld emailadres v/h bestuur.

Terug naar overzicht