Nieuwsbericht detail

Nieuw badmintonseizoen 2016-2017   (2016-07-15)

Het seizoen 2015-2016 zit er alweer bijna op ! Vanaf 1 augustus start dan het nieuwe dat ook weer tot eind juli loopt.

Veel verandert er niet: zowel de locaties als speeluren blijven hetzelfde, dus woensdag in Rozebroeken en donderdag in Wolfput, telkens van 18u00-20u00. Wel zal er enkele keren moeten uitgeweken worden naar een andere locatie, mogelijks zelfs op een andere dag. Zo wordt Wolfput volgend jaar gerenoveerd en zullen we daar enkele weken niet kunnen spelen. Maar daar krijgen jullie ten gepaste tijde nog het nodige nieuws over.

We proberen continu om de drempel voor nieuwe leden zo laag mogelijk te houden, maar uiteraard ook voor onze bestaande, trouwe leden. Zo zal de prijs voor een jaarabonnement slechts 30€ bedragen voor Volvo-werknemers, en 45€ voor externen (non-Volvo). Daarmee kan je dus 2 keer per week spelen, het hele jaar rond. Als Volvo-werknemer ben je daarmee ook verzekerd voor sportongevallen. De meeste mutualiteiten betalen trouwens een deel hiervan terug (zo'n 15€). Ook de beurtenkaart blijft bestaan, daarvoor betaal je 10€ voor 10 beurten.
Als je (opnieuw) een abonnement wenst te nemen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar bestuur@doubletrouble.be. We sturen je dan de nodige gegevens om de betaling te kunnen uitvoeren.

Ons eigen toernooi van 4 juni is bij een aantal spelers goed in de smaak gevallen, sommige leden nemen trouwens al vrij regelmatig 's deel aan een toernooi georganiseerd door 1 van de vele badmintonclubs in Oost-Vlaanderen. Mocht je zin hebben en die uitdaging ook af en toe willen aangaan, dan kan je dit altijd meegeven. Het is altijd leuker om met een aantal teams te vechten voor de DoubleTrouble-eer !

Tenslotte: geniet van jullie vakantie, en we zien jullie graag snel terug met vernieuwde badmintonenergie !

supermario.jpg

Terug naar overzicht