News item detail

Info September   (2016-09-29)

Badge Rest-eau-Café

Regelmatig zijn er leden die na een (zware) inspanning op het terrein ook wel zin hebben in een weldoend drankje. Voor die mensen hebben we het volgende aanbod.

Rest-au-café biedt je een badge aan waarop je geld kan deponeren (in schijven van 20€). Met die badge kan je dan makkelijk(er) betalen. Echter, het beste nieuws is dat je elke keer geniet van een korting van 5%, en dit vanaf de eerste aankoop. Is de rekening 15€, dan betaal je dus maar 14.25€. Dat lijkt misschien niet veel, maar op een jaar tijd kan dit aardig oplopen.

Ben je hierin geïnteresseerd, geef dan je naam door aan iemand van het bestuur. Wij helpen je aan zo'n kaart, de enige vereiste is dat je er direct 20€ op zet. Maar je geniet dan ook direct van de korting ;-)

Drink 6-jarig bestaan DoubleTrouble

Ook dit jaar vieren we het feit dat onze club weer een jaartje ouder is geworden. Deze keer kunnen we 6 kaarsjes uitblazen. Om dat feestelijk te gedenken nodigen we jullie uit op onze drink die doorgaat op woensdag 12 oktober in S&R Rozebroeken, vanaf 20u00 (na een sportieve inspanning, uiteraard). Misschien een ideale gelegenheid om zo'n drankenbadge aan te schaffen ... ? ;-)
Tot dan !

Back to overview