Nieuwsbericht detail

Trainingsessies november-december   (2016-11-13)

Wil jij graag je badmintonskills naar een hoger niveau tillen ?
Neem je regelmatig deel aan een toernooi en wil je wel 's bovenaan eindigen ?
Of zou je graag wel 's winnen van dat ene dubbelteam waar je telkens opnieuw je tanden op stukbijt ?

Wel, vanaf 17 november kan je die dromen laten uitkomen ! OK, da's misschien wat sterk uitgedrukt, maar we gaan jullie daar wel bij helpen. Vanaf die datum beginnen we nl. met onze trainingreeks van 5 sessies van 1 uur. Deze worden gegeven door een gediplomeerd trainer van Badminton Vlaanderen. Deze persoon speelt reeds 13 jaar competitie en toernooien, en zal dus ongetwijfeld een meerwaarde zijn.

Om alles gestructureerd te laten verlopen vragen we dat iedereen die wenst deel te nemen zich inschrijft via de website, op dezelfde manier als voor onze normale speelmomenten. Het maximum aantal deelnemers is begrensd op 16 (voor 4 terreintjes), omdat we iedereen evenveel kans en ruimte willen geven om hier ten volle van te genieten. We voorzien die avonden dus in de eerste plaats enkel voor de trainingsessies tussen 19u-20u, tenzij we niet aan 16 personen geraken. Gewoon spelen kan gerust tussen 18u-19u.
Tevens is het de bedoeling dat je je voor een hele lessenreeks inschrijft, gezien er telkens andere zaken behandeld worden. Dit gaat van slagtechniek tot voetenwerk tot tactisch dubbelspel, kortom alles om een betere badmintonspe(e)l(st)er te worden ! Mogelijks wordt er de laatste les meer gewerkt naar het spelen van singles matchen en de daarbijhorende tips & tricks.
Werk je in ploegen, dan zal je enkele lessen missen, maar zelfs dan kan je sowieso 2 of 3 keer meedoen, en da's ook al meegenomen. Laat dat je zeker niet tegenhouden.

Dit aanbod is in de eerste plaats gericht op onze leden, maar staat ook open voor niet-leden die nog wat twijfelen om lid te worden. Ben je nog geen lid en heb je nog geen lidnummer, contacteer dan iemand van het bestuur.

Haast je dus naar onze website www.doubletrouble.be en schrijf je in. Vergeet niet om je voor de 5 sessies in te schrijven.
Mocht het een overrompelend succes worden en we meer dan 16 aanvragen binnen krijgen, dan gaan we in volgorde van inschrijving werken (first come, first served). Maar geen paniek: volgend jaar hopen we dit initiatief te herhalen.
Sessiedatums: 17/11, 24/11, 1/12, 8/12, 15/12

Tot op de eerste les !

Terug naar overzicht